Vi har gjort det enklere å følge arbeidsrelaterte kampanjer som interesserer deg!

Våre kunder (store og små arbeidsgivere) er opptatt av å nå deg med innhold som er relevant og interessant for deg – og ikke alt mulig annet. For utenom å målrette aktuelle kandidater for våre kunder i sosiale medier, ønsker vi også gjøre det enklere for deg som potensiell arbeidssøker å kunne følge med på innhold som er av interesse for deg – uten å blande inn så mye annet.  I den forbindelse har vi nettopp opprettet egne sider for forskjellige stillingskategorier på Facebook i Norge. Du kan altså få relevant innhold og kunne følge med på våre kampanjer relatert til ditt/dine interesseområde/interesseområder. Hvis du vil jobbe for en arbeidsgiver som følger med i tiden, så er det kanskje lurt å se på hvordan de prøver å nå deg med relevant arbeidsrelatert innhold også – som for eksempel via sosiale medier.

Nedenfor finner du listen med link (bare klikk på navnene) til de respektive sidene du kan følge. Kanskje dukker drømmejobben/drømmearbeidsgiveren opp? Savner du kategorier, eller føler du noen ikke er dekkende, er det bare å gi oss beskjed.

Vår hovedside på Facebook for Norge er Post Social Jobb Norge (her publiserer vi det meste av innhold relatert til arbeidsmarkedet og sosiale medier)

 

Du kan også følge vår gruppe for ledelse/lederskap

 

POST SOCIAL ER ET AV NORGES MEST ERFARNE BYRÅER SPESIALISERT INNEN REKRUTTERING VIA SOSIALE MEDIER.

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss dyp kjennskap til teknologi, algoritmer og ulike sosiale mediers unike muligheter. Samtidig har vi lang og bred erfaring fra rekrutteringsfaget, både kortsiktig rekruttering og langsiktig profilering. Vår erfaring er at det er denne kombinasjonen som er avgjørende for suksess. Det er forskjell på å selge bil og å søke etter en bilselger.

Har du behov for å rekruttere og vil vite mer om sosial rekruttering, inbound recruiting, employer branding eller lignende. Ta kontakt på telefon 66980088 eller på post@postsocial.no. Du kan også kontakte oss via de respektive Facebook sidene.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Aktuelt

Endrede krav til innhold i arbeidsavtaler

Fra 1. juli 2024 endres kravene til hvilke opplysninger som skal være med i arbeidsavtaler / arbeidskontrakter. Dette gelder arbeidsavtaler som bli inngått etter 1. ...
Aktuelt

Jobber du med HR og rekruttering? Kaster du bort budsjettet på dårlige medievalg?

Til tross for at arbeidsledigheten i Norge er lav, er antall ledige stillinger fortsatt høy. Behovet for ansatte er altså stort selv om økonomien hos ...
Aktuelt

Olav Thon Gruppen velger Post Social

  Det er med glede vi kan informere om at Olav Thon Gruppen har valgt Post Social som leverandør for alle sine selskaper. Avtalen innebærer ...