Rett budskap. På rett sted. Til rett tid.

Vår jobb er å nå frem med budskapet ditt til målgruppen. Det gjør vi først gjennom effektiv bruk av sosiale og digitale medier, men vi har har også flere verktøy og virkemidler på lager.

Effektiv bruk av sosiale medier

Vi kombinerer kunnskap om rekruttering med inngående kjennskap til ulike sosiale og digitale medier. Slik legger vi opp til en optimal kampanje for å sikre at du får mange nok, godt kvalifiserte søkere.

Målrettede kampanjer i sosiale og digitale medier

Vi har over 20 års erfaring med rekruttering og over 10 års erfaring med bruk av sosiale og digitale medier i rekrutteringssammenheng. Vår erfaring fra tusenvis av kampanjekjøringer vil kunne komme deg til gode.

Bedriftsider i sosiale medier

Vi utvikler bedriftssider til både LinkedIn og Facebook, med funksjonalitet, tekst, bilder og film.

Har du tenkt på hvordan din Facebook-side skal tilpasses både kunder og potensielle ansatte?

Kreative alternativer til vanlige søknadsprosesser

Arbeidsmarkedet er i endring og det er ofte ikke nok å kjøre tradisjonelle kampanjer. Vi bistår deg med gode, moderne og kreative løsninger for å komme i dialog med de riktige kandidatene. Løsninger hvor vi kan vise til svært gode resultater.

Vi kan ta hele rekrutteringsprosessen

Vi og søsterselskapet Fremrykk Rekruttering kan ta hele rekrutteringsprosessen for deg. Vi kombinerer vår kompetanse og erfaring med Fremrykks rekrutteringskompetanse for å tiltrekke de beste kandidatene og levere en totalpakke til ditt firma. Målet vårt er å gi deg et konkurransefortrinn med innovasjon og effektivisering.

Om ønskelig tar vi hele rekrutteringsprosessen for deg

I tett samarbeid med vårt søsterselskap Fremrykk Rekruttering, kan vi ta hele rekrutteringsprosessen for deg. På den måten vil du få unike løsninger hvor kraften, nytenkingen, kompetansen og den omfattende erfaringen til Post Social tiltrekker de riktige kandidater, mens rekrutterer kompetansen til Fremrykk håndterer de. Fremrykk vil da stå for overleveringen av ferdig behandlede kandidater til ditt firma. På denne måten kan vi levere en totalpakke som kombinerer det beste fra to verdener. Vår målsetning er å gi deg et stort konkurransefortrinn, hvor rådgivere fra begge spesialfelt samarbeider om å løse dine rekrutteringsbehov med kompetanse, innovasjon og effektivisering.

Les mer om Fremrykk Rekruttering

Produksjon av bilde og film

Gode bilder og en god film gir svært gode resultater i sosiale medier, det skaper mer engasjement rett og slett.

Vi kan tilby videoproduksjoner du kostnadsmessig kan forsvare å bruke selv på enkeltutlysninger! Har du ikke materiell selv har vi tilgang på store bilde- og videobanker. Vi har også avtaler med fotograf som kan ta ulike type bilder hos deg.

Kontakt oss

Adresse

Fekjan 13, 1394 Nesbru

Telefon

66 98 00 88

Sosiale medier

Send en melding