Post Social | Tjenester
21567
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21567,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,cookies-not-set

Rett budskap. På rett sted. Til rett tid.

Vår jobb er å nå frem med budskapet ditt til målgruppen. Det gjør vi først gjennom effektiv bruk av sosiale og digitale medier, men vi har har også flere verktøy og virkemidler på lager.

Effektiv bruk av sosiale medier

Vi kombinerer kunnskap om rekruttering med inngående kjennskap til ulike sosiale og digitale medier. Slik legger vi opp til en optimal kampanje for å sikre at du får mange nok, godt kvalifiserte søkere.

Suksess krever mer enn kun en kampanje

Skal du lykkes med rekruttering over tid, vil det lønne seg å gjøre mer enn bare enkeltstående kampanjer

Målrettede kampanjer i sosiale og digitale medier

Det er store forskjeller mellom promotering av deres merkevare / produkt(er) / tjenest(er) og å bruke de fleste sosiale og digitale medier sine målrettingsverktøy i rekrutteringssammenheng. Vi har over 20 års erfaring med rekruttering og over 10 års erfaring med bruk av sosiale og digitale medier i rekrutteringssammenheng. Vår erfaring fra tusenvis av kampanjekjøringer vil kunne komme deg til gode.

Vi kan bistår med kampanjekjøringer a – å i alle medier hvor vi opp gjennom tiden har oppnådd gode resultater for våre kunder.

Bedriftsider i sosiale medier

Vi utvikler bedriftssider til både LinkedIn og Facebook, med funksjonalitet, tekst, bilder og film.

 

Har du tenkt på hvordan din Facebook-side skal tilpasses både kunder og potensielle ansatte?

Kreative alternativer til vanlige søknadsprosesser

Arbeidsmarkedet er i endring og det er ofte ikke nok å kjøre tradisjonelle kampanjer. Vi bistår deg med gode, moderne og kreative løsninger for å komme i dialog med de riktige kandidatene. Løsninger hvor vi kan vise til svært gode resultater.

Produksjon av bilde og film

Gode bilder og en god film gir svært gode resultater i sosiale medier, det skaper mer engasjement rett og slett.

 

Vi kan tilby videoproduksjoner du kostnadsmessig kan forsvare å bruke selv på enkeltutlysninger! Har du ikke materiell selv har vi tilgang på store bilde- og videobanker. Vi har også avtaler med fotograf som kan ta ulike type bilder hos deg.

 

Se eksempler på våre produksjoner

Hva trenger du bistand med?

Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi er klare til å bistå!

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram