Et av Norges mest
erfarne byråer

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss dyp kjennskap til teknologi, algoritmer og ulike sosiale mediers unike muligheter. Samtidig har vi lang og bred erfaring fra rekrutteringsfaget, både kortsiktig rekruttering og langsiktig profilering. Vår erfaring er at det er denne kombinasjonen som er avgjørende for suksess. Det er forskjell på å selge sko og å søke etter en skoselger.

Vårt team

Jan Erik Stuedal

Daglig Leder

Jan Erik grunnla Post Social og er daglig leder for selskapet. Han har tidligere vært ansvarlig for rekruttering hos ulike arbeidsgivere, bygget opp stillingsmarkedet til Edda Media (nå Amedia), var med i StepStone fra tidlig start og vært i ledelsen for et rekrutteringsbyrå.

Kirsti Nøttestad

Salgssjef

Kirsti har over 30 års erfaring fra salg av løsninger, deriblant 10 år fra NTI CADcenter og Byggfakta-Gruppen hvor hun jobbet med en rekke aktører i entreprenørbransjen. Hun er en utpreget relasjonsbygger og dyktig til å utvikle et godt samarbeid med kunder.

Erlend Aunan

Medierådgiver

Erlend har sin utdannelse innen PR- og samfunnspåvirkning, samt informasjon- og bibliotekvitenskap.
De siste årene har han jobbet innen Retail.

Erlend er en rådgiver som vil kunne gi deg en hyggelig og konstruktiv fagprat. Han er nøye og strekker seg gjerne
litt ekstra for å sørge for suksessfulle leveranser.

Ia Samuelsen

Medierådgiver

Ia er utdannet prosjektleder. Hun har lang erfaring fra servicebransjen og er opptatt av at kunder føler seg godt ivaretatt, i tillegg til å oppnå gode resultater på deres vegne.

Ia er en veldig trivelig og aktiv sjel. For utenom å være en kundeorientert medarbeider, har hun en stor interesse for friluftsliv.

Tatiana Stuedal

Regnskapsansvarlig

Tatiana har en bachelor innen både ledelse & administrasjon samt økonomi & regnskap. Hun har erfaring fra ledelse i servicebransjen og fokuserer nå på regnskap. Tatiana elsker tall og er et fantom når det kommer til avansert matematikk og analyse.

Kontakt oss

Adresse

Drengsrudbekken 4, 1383 Asker

Telefon

66 98 00 88

Sosiale medier

Send en melding