Et av Norges mest
erfarne byråer

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss dyp kjennskap til teknologi, algoritmer og ulike sosiale mediers unike muligheter. Samtidig har vi lang og bred erfaring fra rekrutteringsfaget, både kortsiktig rekruttering og langsiktig profilering. Vår erfaring er at det er denne kombinasjonen som er avgjørende for suksess. Det er forskjell på å selge sko og å søke etter en skoselger.

bilde av nåværende og tidligere ansatte i Post Socal

Vårt team

Bild av Jan Erik Stuedal. Daglig leder i Post Social AS og Fremrykk Rekruttering AS

Jan Erik Stuedal

Daglig Leder

Jan Erik grunnla Post Social og er daglig leder for selskapet. Han har tidligere vært ansvarlig for rekruttering hos ulike arbeidsgivere. Han var med i StepStone fra tidlig start tilbake på 90-tallet, bygget opp stillingsmarkedet til Edda Media (nå Amedia) og vært i ledelsen for et rekrutteringsbyrå. De siste 12 årene har han jobbet spesifikt med hvordan å optimalisere bruken av sosiale og digitale medier i rekrutteringsprosessen. 

Bilde av Sigurd Jakola. Medierådgiver i Post Social AS

Sigurd Jakola

Medierådgiver

Sigurd har sin erfaring fra hotell bransjen og rekrutteringsbyrå. Han har jobbet mye med HORECA, IT og byggebransjen. Han er også utdannet som personlig trener. 

Sigurd har en «passion for mennesker» – som han sier – og liker å finne gode løsninger. På fritiden finner du han gjerne ute i marka med sine to Alaska Husky’s

Bilde av Prashant Sharma. Medierådgiver i Post Social AS

Prashant Sharma

Sr. medierådgiver

Prashant har sin utdannelse fra Uppsala Universitet og har over 20 års erfaring fra salg og ledelse –  primært innen media & finans. Han har også tidligere drevet et selskap med fokus på rekruttering / headhunting til SMB markedet. 

Prashant er en glad sjel som er i sitt ess når han får hjulpet kunder med å løse sine daglige utfordringer. 

Bilde av Anja Tangen Mohn. Sr. Medierådgiver hos Post Social

Anja Tangen Mohn

Sr. Medierådgiver

Anja er en erfaren leder med ekspertise innen lederutvikling, forretningsutvikling, rekruttering, salgsledelse og kommersiell ledelse. Hennes bakgrunn er primært fra media bransjen.

Hun bringer med seg en kombinasjon av teknologisk innsikt, erfaring innen rekruttering og en lidenskap for å lykkes.

Bilde av Tatiana Stuedal. Regnskapsansvarlig i Post Social AS

Tatiana Stuedal

Regnskapsansvarlig

Tatiana har en bachelor innen både ledelse & administrasjon samt økonomi & regnskap. Hun har erfaring fra ledelse i servicebransjen og fokuserer nå på regnskap. Tatiana elsker tall og er et fantom når det kommer til avansert matematikk og analyse.

Bilde av Toffee. Kontorhunden i Post Social AS

Toffee

Selskapssjef

Toffee er generelt sett veldig lite effektiv og hjelpsom. Dog er han en viktig del av teamet, som fotfølger alle og krever litt kos og oppmerksomhet. Han sørger også for at alle besøkende ønskes hjertelig velkommen. 

Kontakt oss

Adresse

Fekjan 13, 1394 Nesbru

Telefon

66 98 00 88

Sosiale medier

Send en melding