Post Social | Om oss
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Vi kan både rekrutteringsfaget og sosiale medier

Vi har lang og bred erfaring fra både rekrutteringsfaget og sosiale medier. Begge deler trengs for å skape langvarig suksess.

Ansatte i PostSocial
Post Social er et av Norges mest erfarne byråer spesialisert innen rekruttering i sosiale medier.

 

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss dyp kjennskap til teknologi, algoritmer og ulike sosiale mediers unike muligheter. Samtidig har vi lang og bred erfaring fra rekrutteringsfaget, både kortsiktig rekruttering og langsiktig profilering. Vår erfaring er at det er denne kombinasjonen som er avgjørende for suksess. Det er forskjell på å selge sko og å søke etter en skoselger.

 

Post Social ble etablert i 2015 og er representert i Sverige og Norge, men vi gjennomfører kampanjer langt utenfor våre geografiske grenser. I Danmark, Polen, Nederland, Portugal,  Spania og USA for å nevne noen.

Jan Erik Stuedal

Daglig Leder | Tlf. 41 30 11 11 | Epost: jes@postsocial.no

 

Jan Erik grunnla Post Social og er daglig leder for selskapet. Han har tidligere vært ansvarlig for rekruttering hos ulike arbeidsgivere, bygget opp stillingsmarkedet til Edda Media (nå Amedia), var med i StepStone fra tidlig start og vært i ledelsen for et rekrutteringsbyrå.

 

Jan Erik har inngående kjennskap til de ulike sosiale mediene og grunnet en kronisk nysgjerrighet er han stadig på søken etter nye måter å nå frem til målgruppen på.

Kirsti Nøttestad

Kirsti Nøttestad

Salgssjef | Tlf. 99 42 11 22 | Epost: kirsti.nottestad@postsocial.no 

 

Kirsti har over 30 års erfaring fra salg av løsninger, deriblant 10 år fra NTI CADcenter og Byggfakta-Gruppen hvor hun jobbet med en rekke aktører i entreprenørbransjen.

 

Hun er en utpreget relasjonsbygger og dyktig til å utvikle et godt samarbeid med kunder.

Erlend Aunan

Medierådgiver | Tlf. 918 26 021 | erlend.aunan@postsocial.no

 

Erlend har sin utdannelse innen PR- og samfunnspåvirkning, samt informasjon- og bibliotekvitenskap.
De siste årene har han jobbet innen Retail.

 

Erlend er en rådgiver som vil kunne gi deg en hyggelig og konstruktiv fagprat. Han er nøye og strekker seg gjerne
litt ekstra for å sørge for suksessfulle leveranser.

Ia Samuelsen

Medierådgiver | Tlf. 98 10 40 68 | ia.samuelsen@postsocial.no

 

Ia er utdannet prosjektleder. Hun har lang erfaring fra servicebransjen og er opptatt av at kunder føler seg godt ivaretatt, i tillegg til å oppnå gode resultater på deres vegne.

 

Ia er en veldig trivelig og aktiv sjel. For utenom å være en kundeorientert medarbeider, har hun en stor interesse for friluftsliv.

Tatiana Stuedal

Regnskapsansvarlig | Tlf. 95 72 28 08 | Epost: tatiana.stuedal@postsocial.no

 

Tatiana har en bachelor innen både ledelse & administrasjon samt økonomi & regnskap. Hun har erfaring fra ledelse i servicebransjen og fokuserer nå på regnskap.

 

Tatiana elsker tall og er et fantom når det kommer til avansert matematikk og analyse.

Tatiana Stuedal

Ønsker du å jobbe med oss?

Har du kjennskap til enten rekruttering eller sosiale medier, eller aller helst begge deler? Har du en god dose ambisjoner og vilje til å satse litt? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram