Et av Norges mest
erfarne byråer

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss dyp kjennskap til teknologi, algoritmer og ulike sosiale mediers unike muligheter. Samtidig har vi lang og bred erfaring fra rekrutteringsfaget, både kortsiktig rekruttering og langsiktig profilering. Vår erfaring er at det er denne kombinasjonen som er avgjørende for suksess. Det er forskjell på å selge sko og å søke etter en skoselger.

bilde av nåværende og tidligere ansatte i Post Socal

Vårt team

Bild av Jan Erik Stuedal. Daglig leder i Post Social AS og Fremrykk Rekruttering AS

Jan Erik Stuedal

Daglig Leder

Jan Erik grunnla Post Social og er daglig leder for selskapet. Han har tidligere vært ansvarlig for rekruttering hos ulike arbeidsgivere. Han var med i StepStone fra tidlig start tilbake på 90-tallet, bygget opp stillingsmarkedet til Edda Media (nå Amedia) og vært i ledelsen for et rekrutteringsbyrå. De siste 12 årene har han jobbet spesifikt med hvordan å optimalisere bruken av sosiale og digitale medier i rekrutteringsprosessen. 

Bilde av Henriette Saltvik - medierådgiver i Post Social

Henriette Bøe Saltvik

Medierådgiver

Henriette har en omfattende bakgrunn innen entreprenørskap og gründervirksomhet, samt en solid akademisk utdannelse med en bachelorgrad i business og administrasjon, og en mastergrad i Fashion Trend Forecasting.
.
Henriette brenner for innovative løsninger og å kunne hjelpe sine kunder med å nå sine rekrutteringsmål. Med en grundig markedsforståelse og innblikk i de siste trendene, bidrar hun til at hennes kunder vinner kampen om de beste kandidatene.  

Bilde av Prashant Sharma. Medierådgiver i Post Social AS

Prashant Sharma

Sr. medierådgiver

Prashant har sin utdannelse fra Uppsala Universitet og har over 20 års erfaring fra salg og ledelse –  primært innen media & finans. Han har også tidligere drevet et selskap med fokus på rekruttering / headhunting til SMB markedet. 

Prashant er en glad sjel som er i sitt ess når han får hjulpet kunder med å løse sine daglige utfordringer. 

Deg?

Medierådgiver

Vi søker nå etter en ny dyktig medierådgiver med salgs- og / eller rekrutteringserfaring på storkundenivå. Er det deg? Ta kontakt hvis du mener å kunne være rett kandidat. 

Bilde av Tatiana Stuedal. Regnskapsansvarlig i Post Social AS

Tatiana Stuedal

Regnskapsansvarlig

Tatiana har en bachelor innen både ledelse & administrasjon samt økonomi & regnskap. Hun har erfaring fra ledelse i servicebransjen og fokuserer nå på regnskap. Tatiana elsker tall og er et fantom når det kommer til avansert matematikk og analyse.

Bilde av Toffee. Kontorhunden i Post Social AS

Toffee

Selskapssjef

Toffee er generelt sett veldig lite effektiv og hjelpsom. Dog er han en viktig del av teamet, som fotfølger alle og krever litt kos og oppmerksomhet. Han sørger også for at alle besøkende ønskes hjertelig velkommen. 

Kontakt oss

Adresse

Fekjan 13, 1394 Nesbru

Telefon

66 98 00 88

Sosiale medier

Send en melding