Olav Thon Gruppen velger Post Social

 

Det er med glede vi kan informere om at Olav Thon Gruppen har valgt Post Social som leverandør for alle sine selskaper. Avtalen innebærer at gruppen skal bruke Post Social for sine rekrutteringskampanjer i sosiale og digitale medier – samt tilhørende tjenester. Avtalen er inngått på bakgrunn av Post Social sine gode leveranse over tid.

Vi har kjørt en rekke kampanjer for Thon. Vi har ikke bare kjørt kampanjer for enkeltutlysninger, men vi har også vært kreative. Et eksempel på de mest kreative kampanjen, som ga stor suksess, kan du lese mer om her.

– Thon gruppen er utvilsomt en attraktiv og nytenkende arbeidsgiver som det har vært en fornøyelse å jobbe med så langt, sier kundeansvarlig / prosjektleder Ia Marie Samuelsen. Vi takker for tilliten og gleder oss til det videre samarbeidet!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Aktuelt

Endrede krav til innhold i arbeidsavtaler

Fra 1. juli 2024 endres kravene til hvilke opplysninger som skal være med i arbeidsavtaler / arbeidskontrakter. Dette gelder arbeidsavtaler som bli inngått etter 1. ...
Aktuelt

Jobber du med HR og rekruttering? Kaster du bort budsjettet på dårlige medievalg?

Til tross for at arbeidsledigheten i Norge er lav, er antall ledige stillinger fortsatt høy. Behovet for ansatte er altså stort selv om økonomien hos ...
Statistikk

Statistikk – sosiale medier – q2 2022

Se oppdatert statistikk for hvert enkelt sosiale media i Norge – Q2 2022