Post Social | Olav Thon Gruppen velger Post Social for alle sine selskaper
For bruk av sosiale og digitale medier i rekrutteringsprosessen, har Olav Thon Gruppen valgt selskapet Post Social (postsocial.no)
25103
post-template-default,single,single-post,postid-25103,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Olav Thon Gruppen velger Post Social

 

Det er med glede vi kan informere om at Olav Thon Gruppen har valgt Post Social som leverandør for alle sine selskaper. Avtalen innebærer at gruppen skal bruke Post Social for sine rekrutteringskampanjer i sosiale og digitale medier – samt tilhørende tjenester. Avtalen er inngått på bakgrunn av Post Social sine gode leveranse over tid.

Vi har kjørt en rekke kampanjer for Thon. Vi har ikke bare kjørt kampanjer for enkeltutlysninger, men vi har også vært kreative. Et eksempel på de mest kreative kampanjen, som ga stor suksess, kan du lese mer om her.

– Thon gruppen er utvilsomt en attraktiv og nytenkende arbeidsgiver som det har vært en fornøyelse å jobbe med så langt, sier kundeansvarlig / prosjektleder Ia Marie Samuelsen. Vi takker for tilliten og gleder oss til det videre samarbeidet!

Post Social

No Comments

Post a Comment

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram